5 DAYS

Roots Self Reset speelt zich af over 5 achtereenvolgende dagen. De theorie waar Roots mee werkt is dat we 5 lagen identificeren waar we in bewegen. Onze conditioneringen, onze patronen, de acteur van ons leven, de oorzaken en de ik. Per dag is er een thema waarmee we werken vanuit de Roots theorie. De volgorde is hier dus ook op gebaseerd. Per thema bespreken we via theorie hoe het er uit kan zien. Vervolgens gaan we daarmee werken door verschillende oefeningen. Denk hierbij aan yoga, meditatie, healing, play, muziek.

 

“Alle gebeurtenissen in ons leven voegen een laagje toe aan de kern van je ik”

Door deze lagen af te pellen, kom je terug bij je centrum en je basis. Vanuit die basis kun je handelen vanuit je kracht en je geloof vanuit je hart in je bestaansrecht, in plaats van de controle uit handen te geven aan gebeurtenissen in je leven. Vanuit je bron zal je niet verlangen iets zozeer te veranderen maar zoveel meer het leren te accepteren en te leren bewegen hoe het voor jou goed voelt.
Irene Real Castillo

Welkom bij de Roots Self Reset

Roots Self Reset is een 5 daagse training gericht op zelfheling. Vanuit de Roots filosofie geloven we dat onze menselijke conditionering, onze patronen en gedrag aan te passen zijn. Door hier eerlijk naar te kijken komen we onoverkomelijk uit bij onze ‘ik’. Om verdere andere jargon te vermijden zoals: je ware essentie of lekker in je kracht komen te staan, is Roots Self Reset een no-nonsense training waarin je op jezelf terug geworpen wordt, en je opnieuw de keuze kan maken om op de reset button te drukken.

Om vervolgens op deze manier je leven en de manier hoe je er in functioneert aan te passen naar hoe jij dat zelf wilt. Niet langer een slachtoffer van omstandigheden maar vanuit eigen verantwoordelijkheid en de innerlijke overtuiging dat iedereen verdiend gelukkig te zijn, te excelleren op elk gebied in je leven. 

We doorgronden op heldere wijze de oorzaak van waarom we doen wat we doen. Door middel van een prachtige combinatie van meditatie, theorie, play, healing, yoga, communicatie en muziek bereiken we dit doel.

Dit verankeren we door je te laten ervaren hoe het er eigenlijk uitziet. Individueel en in groepsverband krijg je de mogelijkheid om door je patronen heen te werken. Onze methode is niet door iets te ‘breken’ maar door te ‘openen’; een beweging die diep door werkt in het hele systeem. We werken vanuit een heldere theorie en passen dit zeer persoonlijk toe op ieders dieper liggende behoeftes. Iedereen is natuurlijk anders, en iedereen heeft ook behoefte aan een eigen manier van werken. De training is hierop opgebouwd. Voor je de training begint mag jij zelf je Roots Self Reset, a la carte uitkiezen. Wij geven je een skelet en een safe space, en jij zelf mag aangeven waar je verlangens liggen. 

Op deze manier werken we samen om jouw bestaansrecht liefdevol te internaliseren en om vanuit deze plek verder te bouwen. 

Door deze werkwijze komen we uit bij ruimte, rust en eenheid. Bij Roots helpen we jou om terug te komen bij die plek in jezelf, en geven we je tools om je hierin onafhankelijk te maken. Dit pad noemen wij zelfheling. Je krijgt letterlijk handvatten om jezelf lichamelijk, mentaal en spiritueel te helen.

Om de duurzaamheid van deze training te garanderen bieden we een support systeem, na zorg, coaching, vortexhealing® en een terugkomdag.

Je bent van harte welkom om jezelf 5 dagen onder te dompelen in je eigen ‘ roots ‘. 

Roots, it’s time to dig in. 

 

DATA & PRIJZEN

Roots Self Reset Januari    

9 januari  t/m 13 januari 2019 – terugkomdag 19 januari

Roots Self Reset Februari     

20 februari t/m 24 februari 2019 – terugkomdag 2 maart

Roots Self Reset Maart

27 maart t/m 31 maart 2019 – terugkomdag 6  april

Dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur, terugkom dag van 12:00 tot 17:00 uur. 

Prijs: €639,- inclusief btw, incl 100,- aanbetaling

Roots Movement Haarlem

Oudeweg 147

RECENSIES

De ruimte nemen om te groeien en nieuwe inzichten te verkrijgen vind ik echt een cadeautje aan mijzelf. Dit in combinatie met het feit dat ik opmerkte, dat op sommige momenten gevoelens van boosheid en irritatie te lang “in mijn bleven lichaam zitten”, waren voor mij de reden om mee te doen aan Roots. Ik vond de training groots, intens, veilig, vol schoonheid, warm, verrassend, krachtig, open, magisch, zacht en nog veel meer moois. De trainers waren professioneel en gaven zeer goede  en individuele ondersteuning. Vooral die individuele ondersteuning vond ik fijn. Ze nemen echt de tijd voor iedere deelnemer. Na Roots voel ik dat ik dichter bij mijn eigen “ik” sta, voel ik eerder aan in welke situaties dat niet zo is en kan ik meteen de oorzaak daarvan vaststellen en dit corrigeren. Roots heeft mij ook de tools gegeven om negatieve emoties sneller los te kunnen laten wat veel meer rust en ontspanning geeft in mijn lichaam. De leermomenten/ervaringen tijdens de training, de tips en oefeningen zijn handvatten waar ik iedere dag profijt van heb. Concreet voorbeeld: gesprekken, die voorheen stroef zouden verlopen (bv. vanwege mijn irritatie) verlopen nu 180graden anders en zijn prettiger, hartelijker en meer oprecht. Ik voel mij nog altijd heel dankbaar, omdat ik aan deze bijzondere training heb mogen deelnemen.

Wendy Plak

Ik ben man. Ik ben Nederlander. Ik ben vader. Ik ben zoon. Ik ben westfries. Ik ben docent. Ik ben vriend. Ik ben rots. Ik ben schouder. Ik ben… ik ben… ik ben er af en toe wel een beetje klaar mee. Alle lagen, rollen, bijbehorend gedrag, al die conditioneringen. En alle verwachtingen en onzekerheden die ermee samen gaan. Ik doe er trouw aan mee, maar ben ik dat ook echt?

Eind november deed ik de Self Reset training van Roots Movement. Een 5- daagse training die claimde mij door al deze lagen heen te helpen, zodat ik ruimte kon maken voor mijn echte ik.

En…. Het was f***ing fantastisch!!!

Ik had aanvankelijk veel moeite om mezelf erin onder te dompelen en er 100% voor te gaan. Zo hardnekkig zijn al die patronen en conditioneringen blijkbaar.
Dankzij de scherpte, intuitie en bezielende leiding van de trainer, de liefde en veiligheid van de groep en vooral dankzij mezelf heb ik magische momenten meegemaakt, dingen aangeraakt in mezelf die ik lang niet durfde aan te raken, of waarvan ik me simpelweg niet bewust was. En ik heb hard gelachen en heel hard genoten.

Deze training is een fantastische combinatie van ontspanning en inspanning, lachen en huilen, stilte en keiharde muziek, dromen en realiteit. Ik ben nogal allergisch voor alle vormen van schijnspiritualiteit en training die me claimen te helen, beter maken en me een leven beloven met regenboog poepende eenhoorns en glitterwolken. In de Self Reset draaide het om verantwoordelijk zijn voor mijn eigen geluk, zelluf doen! Er werd niets geforceerd en alles wat er gebeurde, gebeurde omdat ik er zelf klaar voor was.

Nu 2 weken later, voel ik me heerlijk. Ik ben weer geland in het ‘gewone’ leven en ervaar dat ik meer in contact ben met de mensen om me heen, inclusief mezelf! Ik voel veel beter wat ik nodig heb en vooral wat ik wil, en niet wil! Ik doe dat allemaal zelf en heb dankzij de training ingezien dat ik de tools in handen heb om het ook zelf te blijven doen.

Lang verhaal kort: dit is het mooiste cadeau dat ik mezelf in tijden heb gegeven.Een dikke 5 sterren voor de Roots Self Reset.

Jurian Bruin

In ieder zijn of haar boek van “het leven” zijn er verhaaltjes….
Mooie verhaaltjes,
verhaaltjes over liefde,
vrolijke verhaaltjes,
spannende verhaaltjes,
heftige verhalen, soms slechte verhalen
en soms zijn er zelfs bladzijde die je liever niet zou willen lezen…
of zelfs uit je boek zou willen scheuren.
Zo werkt het alleen niet in het leven.
Sterker nog, soms houden we deze verhaaltjes zelf in stand, omdat daar een bepaalde vorm van veiligheid in is geslopen….
Ik ben nu ongeveer op de helft van mijn boek.
Daar staan ook een hoop verhaaltjes in…..
Ik vond het alleen tijd om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen.
Het boek van Ilse heeft al wat nieuwe hoofdstukken gekend, maar nu voelde het verlangen naar het schrijven van een gelukkig, mooi en krachtig verhaal met als basis: IK, moi, Ilse heel sterk!
Daarom moest ik terug naar wie ik ben, naar mijn Roots…

Dus ….. Ik heb 2 weken geleden een 5 daagse Roots Self Reset training gedaan en …. WOW!!
Wat een heftige, intense, verhelderende en heerlijke ervaring was en IS dit…!

Ik voel me bevrijd, verlost en verlicht.
Het is een ervaring die mijn leven nu al heeft veranderd. Ik heb krachten en gevoelens in mezelf ontdekt waarvan ik altijd onbewust heb geweten dat ze er waren. Ze waren alleen geblokkeerd en verborgen onder een aantal lagen.
En nu…

Ik leef en ik voel ECHT weer, dat is zo heerlijk en vrij.
Het is bijna onmogelijk te omschrijven, wat dat met mij doet.
Mijn intentie was: Ik wil vrij zijn in wie ben…
Nou, dat is nu echt precies hoe ik me voel!!!!!! FREEDOM!!
Doormiddel van pittige confrontaties, meditaties, yoga, Vortex, ademen, schreeuwen, huilen, lachen, dansen, doorzettingsvermogen, de energie van de groep en de power van de trainer heb ik uiteindelijk een ware doorbraak in mezelf ervaren.
Daarnaast heb ik zulke mooie en krachtige mensen leren kennen.
Zonder deze prachtige personen en 1 van de beste, meest verhelderende en mooiste trainers die er is Irene! had ik dit niet kunnen bereiken.
Voor mij dus een life-changing experience!!!
Het mooiste cadeau wat ik mezelf ooit heb gegeven en met recht een reset, een nieuw begin, EEN NIEUW HOOFDSTUK!
Ik ben vrij in wie ik ben! AHO!

“Never knew i was a dancer ‘Till Delilah showed me how”

Ilse van der Plas 

De Roots Reset training de mooiste en meest waardevolle ervaring die ik mezelf cadeau heb gegeven. Na een lange wel van ‘soul searching’ kan ik zeggen dat dit de meest waardevolle en zuivere manier is in het uitvinden van wie ik nou eigenlijk ben. Uiteindelijk ‘ along the way’ raken we ons zelf allemaal wel een keer kwijt. En de vraag is dan, hoe vind ik mezelf weer terug? Vele puzzel stukjes zijn op hun plek gevallen en ik herinner mij weer wie ik ben. Verrassend, confronterend, bevrijdend, veilig, liefdevol en effectief dat noem ik de reset training. Ik heb tools geleerd voor de rest van mijn leven, om wanneer ik maar wil i.p.v in mijn hoofd te gaan zitten contact kan maken met mijzelf, met mijn hart… Ik kan iedereen aanraden die herinnert wil worden aan wij hij of zij is in de puurste vorm, je meest authentieke ‘ik’..ga deze training doen en ervaar het zelf en wees vrij in wie je bent.

Marvin Zwart

Er gebeurde zoveel dingen in mijn leven waardoor ik even de connectie met mezelf kwijt was…..daardoor ook even lastig om connectie met de ander te maken……

Maar dat mag echt niet, ik MOET een voorbeeld zijn, ik mag niet zwak zijn, ik MOET presteren…..herken je dat wel eens? Heel hard was ik me daar tegen aan het verzetten, tot ik wist het is tijd om even een ECHT momentje met mezelf te creëren.

Het is een herkenbaar gevoel, een flinke burn-out gehad op mijn 30ste en gelukkig toen al persoonlijke ontwikkeling opgepakt.
En sindsdien weet ik dat ik op z’n tijd even een APK-tje moet doen.
Is dat zwak? Dat dacht ik heel even, maar nu weet ik weer dat dat juist heel sterk is……Focus op wat is er nodig? Wat heb ik nodig? Jezelf mogen zijn, eerlijk en open zijn.

De 5-daagse training was een super bijzondere ervaring
Onmogelijk om uit te leggen wat ik heb ervaren, het was een lifetime cadeau……

Een afwisseling van meditatie, yoga, vortexhealing, play, muziek, ervaringsleer en communicatie en een powervrouw met een hart van goud van een trainster.

De groep was….
Niet in woorden uit te drukken
Helemaal te gek om deze innerlijke reis gedeeld te hebben met zoveel mooie mensen.

Ik ervaar weer rust, connectie en liefde,
ik ben weer ik.

Gaby Rietbergen

Ik begon zo zacht en helder maar was verhard waar zachtheid mag zijn en verzacht waar misschien iets van ‘hardheid’ mag plaatsvinden. Hoe dan ook.. life overwoekerde mijn kern.

Met liefde en een scherpe blik waar nodig, kwam ik weer ‘thuis’.

Wat een prachtige rollercoaster. Self-reset… there’s no turning back! Ik kan niet anders dan iedereen deze training aanraden.

Eveline Fokker

Ik heb van de Roots Self Reset heel veel mogen en kunnen leren. Dankzij de liefdevolle hulp die er gegeven wordt heb ik mijn proces op mijn eigen manier en eigen tijd kunnen doormaken. Hele fijne 5 dagen die echt in het teken staan van zelf ontplooiing en groei naar mijn ik. De liefde en rust die ik weer kan ervaren. Voel me heel dankbaar dat ik hieraan heb mogen meedoen en raad dit ook iedereen aan. Ik ben er weer! Ik ben een fijner mens geworden en geloof dat dit wereldwijd belangrijk is. Veel liefde voor Roots.

Sonny Karoly

Ik heb de training gedaan, omdat ik heel nieuwsgierig was hoe die eruit zou zien.
Toen het één keer zover was kwam deze erg gelegen. Mijn energie was op dat moment erg laag. Mooie gelegenheid om hier iets aan te doen.
Wat ik eruit gehaald heb is meer zelfvertrouwen, vertrouwen op mijn gevoel en ik heb durf gezien en een enorme kracht.
Dit kan ik goed gebruiken in situaties waarvan ik even niet weet hoe ik moet reageren. Het is nog wel oefenen, maar door goed te ademen en naar mijn midden te gaan moet dat lukken.
Ik liet vaak dingen gewoon gebeuren en wil dat niet meer. Ik wil bewust zijn wat ik zelf wil en wat goed is voor mij. Het verbinden met elkaar heeft mij ook aan het denken gezet. Vorige week heb ik weer wat contacten gelegd en afspraakjes gemaakt met mensen die ik al een tijd niet heb gezien. Voelt goed.
Er gebeurden vorige week na de training hele fijne dingen.
Zo had ik een heel leuk gesprek met een vrouw. Gewoon op straat.
En ik ontdekte in Bolsward een winkel met steentjes, wierook en alles op gebied van yoga. Nooit gezien.
Ik vond deze training heel fijn. Het voelde goed.

Janny Hoekstra 

Wat een liefde en veiligheid heb ik ervaren tijdens deze training! Alle ruimte om op jou eigen tempo jou weg naar meer inzicht in jezelf te bewandelen. Het was goed onderbouwd, het was uitdagend, het was een zeer positieve boost voor mij. Veel inzicht gekregen in het waarom van bepaalde dingen in mijn leven. De trainers zijn werkelijk fantastische mensen, intelligent, gevoelig, zacht, duidelijk. Ik had het niet willen missen en ben erg dankbaar dat ik het mocht meemaken! Ik kan het iedereen aanraden!

Marissa van Wierst 

De Roots training van februari 2018 was een ontdekkingstocht in mijzelf naar mijzelf. Een reis naar een stukje binnen in mijn lichaam om te ervaren waar nog blokkades liggen en hoe ver dat reikt. Een reis waarin ik heb mogen ontdekken hoe het is om ook mens te zijn en wat daar gewoonweg bij hoort. Ik hou niet van standaard routines en programma’s. Dat maakte Roots voor mij uitermate geschikt. Zonder dat we van te voren wisten wat er ging gebeuren deden we allerlei oefeningen/opdrachten etcetera. Waarbij ik geconfronteerd werd met mezelf en mijn struggles in life. En de Vortex. Wat is die krachtig. Die heeft nog dagen ingewerkt. Een waardevol instrument waar ik mij meer in wil gaan verdiepen. Een van mijn wensen was om door mijn lagen heen te kunnen gaan en een release erin te kunnen ervaren. En dat is zowaar met begeleiding van de trainers en de groep op een gegeven moment gelukt. En kon ik het mijzelf wel toestaan vanuit veiligheid van genoemden. Hierna kon ik meer ruimte gaan ervaren om vanuit mijzelf mijn binnenste vandaan te komen en te kunnen reageren op wat ik wel en niet wil. Een gewaarwording die ik meeneem in de rest van mijn dagelijkse dingen. Daarnaast neem ik het midden en de ademhalingstechniek mee die al veel meer rust geeft dan zonder deze technieken.

Sweet en simpel…. like this:
Ik heb de Roots training gedaan omdat….Ik niet van de gebaande wegen houd.
Wat ik er uit heb gehaald is…Meer vanuit mezelf kunnen gaan bewegen en leven.
Hoe het voor me voelde is…krachtig, veilig, confronterend, openend, ontwapenend, waardevol.
Hoe ik het gebruik is… Midden centrum en ademhalingstechniek regelmatig inzetten bij mijzelf. Vanuit mijn eigen ik/wil ding beslissingen nemen en terugkoppelingen geven aan mensen.

Janine van Rijn

De Roots training was voor mij een flinke opsteker. Ben mezelf tot vervelends toe tegengekomen terwijl ik mezelf al aardig dacht te kennen. Irene houd je soms op een confronterende manier een spiegel voor maar altijd vanuit liefde en respect. De dames zijn professioneel, hartelijk en kunnen intuïtief goed aanvoelen wat er nodig is op het moment. Daarnaast hebben ze veel kennis en levenservaring. Roots training geeft je op eigenwijze manier handvatten om in korte tijd positief te veranderen!

Nils Tabois

Ik heb de Roots training gedaan omdat ik het een unieke kans vond, ik wilde me openstellen voor een heel speciale ervaring. Wat ik eruit heb gehaald is de waarde van het vaststellen van je intenties in contact met anderen. Ik merkte de mogelijkheid tot verbetering van het analyseren van communicatie. Dat geldt voor de communicatie van mezelf met anderen in mijn directe omgeving. Maar ook hoe anderen communiceren bv op vergaderingen en bijeenkomsten waar ik aan deelneem. Ik voel sneller aan als er disconnectie is hoe dat wellicht ontstaat/is ontstaan. Ik voel me ook daarin liefdevoller dan voorheen. Ik heb ook veel gehad aan de sessies met de trainers. Zij gaven mij helder inzicht in mijn houding/gedrag naar de mensen toe. Het werkte best snel, ik merkte meteen de volgende dag hoeveel ruimte dat gaf. Ik voelde me veilig en tegelijkertijd was de training een plek waar ik voortdurend scherp werd gehouden.

Ik gebruik zowat dagelijks bij ontmoetingen/gesprekken/overleg mijn binnenzendertje, dat veel meer op afstemmen staat, ik heb het gevoel dat het aangescherpt wordt. Ik slaap stukken beter dan voorheen. Ik voel me lekker in het hier en nu.

Anke van Rooijen

Roots was een geweldige ervaring! Ik heb allerlei emoties mogen ervaren, patronen van mezelf herkend, mooie inzichten gehad en vooral heel veel liefde gevoeld.

Ook heb ik geleerd om een rustpunt te vinden in mezelf, wat erg waardevol is. Er zijn dingen bevestigd die ik onbewust al wist waardoor ik meer vertrouwen voel in mezelf en in mijn intuïtie.

Irene voelt heel goed aan wat iemand nodig heeft waardoor je uitstekende begeleiding krijgt.

Ik voel me vrijer en zelfverzekerder en dat was precies wat ik nodig had. 

Myrna van Wierst 

We zien je graag. In je kracht. In je roots.