5 DAYS

Roots Self Reset speelt zich af over 5 achtereenvolgende dagen. De theorie waar Roots mee werkt is dat we 5 lagen identificeren waar we in bewegen. Onze conditioneringen, onze patronen, de acteur van ons leven, de oorzaken en de ik. Per dag is er een thema waarmee we werken vanuit de Roots theorie. De volgorde is hier dus ook op gebaseerd. Per thema bespreken we via theorie hoe het er uit kan zien. Vervolgens gaan we daarmee werken door verschillende oefeningen. Denk hierbij aan yoga, meditatie, vortex, play, muziek.

“Alle gebeurtenissen in ons leven voegen een laagje toe aan de kern van je ik”

Door deze lagen af te pellen, kom je terug bij je centrum en je basis. Vanuit die basis kun je handelen vanuit je kracht en je geloof vanuit je hart in je bestaansrecht, in plaats van de controle uit handen te geven aan gebeurtenissen in je leven. Vanuit je bron zal je niet verlangen iets zozeer te veranderen maar zoveel meer het leren te accepteren en te leren bewegen hoe het voor jou goed voelt.
Irene Real Castillo

Welkom bij de Roots Self Reset

Roots Self Reset is een 5 daagse training gericht op zelfheling. Vanuit de Roots filosofie geloven we dat onze menselijke conditionering, onze patronen en gedrag aan te passen zijn. Door hier eerlijk naar te kijken komen we onoverkomelijk uit bij onze ‘ik’. Om verdere andere jargon te vermijden zoals: je ware essentie of lekker in je kracht komen te staan, is Roots Self Reset een no-nonsense training waarin je op jezelf terug geworpen wordt, en je opnieuw de keuze kan maken om op de reset button te drukken.

Om vervolgens op deze manier je leven en de manier hoe je er in functioneert aan te passen naar hoe jij dat zelf wilt. Niet langer een slachtoffer van omstandigheden maar vanuit eigen verantwoordelijkheid en de innerlijke overtuiging dat iedereen verdiend gelukkig te zijn, te excelleren op elk gebied in je leven. 

We doorgronden op heldere wijze de oorzaak van waarom we doen wat we doen. Door middel van een prachtige combinatie van meditatie, theorie, play, vortexhealing®, yoga, communicatie en muziek bereiken we dit doel.

Dit verankeren we door je te laten ervaren hoe het er eigenlijk uitziet. Individueel en in groepsverband krijg je de mogelijkheid om door je patronen heen te werken. Onze methode is niet door iets te ‘breken’ maar door te ‘openen’; een beweging die diep door werkt in het hele systeem. We werken vanuit een heldere theorie en passen dit zeer persoonlijk toe op ieders dieper liggende behoeftes. Iedereen is natuurlijk anders, en iedereen heeft ook behoefte aan een eigen manier van werken. De training is hierop opgebouwd. Voor je de training begint mag jij zelf je Roots Self Reset, a la carte uitkiezen. Wij geven je een skelet en een safe space, en jij zelf mag aangeven waar je verlangens liggen. 

Op deze manier werken we samen om jouw bestaansrecht liefdevol te internaliseren en om vanuit deze plek verder te bouwen. 

Door deze werkwijze komen we uit bij ruimte, rust en eenheid. Bij Roots helpen we jou om terug te komen bij die plek in jezelf, en geven we je tools om je hierin onafhankelijk te maken. Dit pad noemen wij zelfheling. Je krijgt letterlijk handvatten om jezelf lichamelijk, mentaal en spiritueel te helen.

Om de duurzaamheid van deze training te garanderen bieden we een support systeem, na zorg, coaching, vortexhealing® en een terugkomdag.

Je bent van harte welkom om jezelf 5 dagen onder te dompelen in je eigen ‘ roots ‘. 

Roots, it’s time to dig in. 

DATA & PRIJZEN

Roots training mei    

16 mei t/m 20 mei 2018

Roots Self Reset November    

21 november t/m 25 november 2018

Roots Self Reset Februari     

6 februari t/m 10 februari 2019

Elke dag van 10:00uur tot en met 17:00uur.

Prijs: €639,- inclusief btw

(het is mogelijk om in termijnen te betalen)

Locatie: Yogaschool Love For Yoga – Almere

Karma Kaart

Per training bieden we 1 Karma Kaart aan. Dat betekent dat we de training toegankelijk willen maken voor iemand die er eigenlijk de financiële middelen niet voor heeft. Ken je of ben je zo iemand, voel je dan vrij om per mail contact met ons op te nemen.

RECENSIES

Ik heb de training gedaan, omdat ik heel nieuwsgierig was hoe die eruit zou zien.
Toen het één keer zover was kwam deze erg gelegen. Mijn energie was op dat moment erg laag. Mooie gelegenheid om hier iets aan te doen.
Wat ik eruit gehaald heb is meer zelfvertrouwen, vertrouwen op mijn gevoel en ik heb durf gezien en een enorme kracht.
Dit kan ik goed gebruiken in situaties waarvan ik even niet weet hoe ik moet reageren. Het is nog wel oefenen, maar door goed te ademen en naar mijn midden te gaan moet dat lukken.
Ik liet vaak dingen gewoon gebeuren en wil dat niet meer. Ik wil bewust zijn wat ik zelf wil en wat goed is voor mij. Het verbinden met elkaar heeft mij ook aan het denken gezet. Vorige week heb ik weer wat contacten gelegd en afspraakjes gemaakt met mensen die ik al een tijd niet heb gezien. Voelt goed.
Er gebeurden vorige week na de training hele fijne dingen.
Zo had ik een heel leuk gesprek met een vrouw. Gewoon op straat.
En ik ontdekte in Bolsward een winkel met steentjes, wierook en alles op gebied van yoga. Nooit gezien.
Ik vond deze training heel fijn. Het voelde goed.

De ruimte nemen om te groeien en nieuwe inzichten te verkrijgen vind ik echt een cadeautje aan mijzelf. Dit in combinatie met het feit dat ik opmerkte, dat op sommige momenten gevoelens van boosheid en irritatie te lang “in mijn bleven lichaam zitten”, waren voor mij de reden om mee te doen aan Roots. Ik vond de training groots, intens, veilig, vol schoonheid, warm, verrassend, krachtig, open, magisch, zacht en nog veel meer moois. De trainers waren professioneel en gaven zeer goede  en individuele ondersteuning. Vooral die individuele ondersteuning vond ik fijn. Ze nemen echt de tijd voor iedere deelnemer. Na Roots voel ik dat ik dichter bij mijn eigen “ik” sta, voel ik eerder aan in welke situaties dat niet zo is en kan ik meteen de oorzaak daarvan vaststellen en dit corrigeren. Roots heeft mij ook de tools gegeven om negatieve emoties sneller los te kunnen laten wat veel meer rust en ontspanning geeft in mijn lichaam. De leermomenten/ervaringen tijdens de training, de tips en oefeningen zijn handvatten waar ik iedere dag profijt van heb. Concreet voorbeeld: gesprekken, die voorheen stroef zouden verlopen (bv. vanwege mijn irritatie) verlopen nu 180graden anders en zijn prettiger, hartelijker en meer oprecht. Ik voel mij nog altijd heel dankbaar, omdat ik aan deze bijzondere training heb mogen deelnemen.

Wat een liefde en veiligheid heb ik ervaren tijdens deze training! Alle ruimte om op jou eigen tempo jou weg naar meer inzicht in jezelf te bewandelen. Het was goed onderbouwd, het was uitdagend, het was een zeer positieve boost voor mij. Veel inzicht gekregen in het waarom van bepaalde dingen in mijn leven. De trainers zijn werkelijk fantastische mensen, intelligent, gevoelig, zacht, duidelijk. Ik had het niet willen missen en ben erg dankbaar dat ik het mocht meemaken! Ik kan het iedereen aanraden!

De Roots training van februari 2018 was een ontdekkingstocht in mijzelf naar mijzelf. Een reis naar een stukje binnen in mijn lichaam om te ervaren waar nog blokkades liggen en hoe ver dat reikt. Een reis waarin ik heb mogen ontdekken hoe het is om ook mens te zijn en wat daar gewoonweg bij hoort. Ik hou niet van standaard routines en programma’s. Dat maakte Roots voor mij uitermate geschikt. Zonder dat we van te voren wisten wat er ging gebeuren deden we allerlei oefeningen/opdrachten etcetera. Waarbij ik geconfronteerd werd met mezelf en mijn struggles in life. En de Vortex. Wat is die krachtig. Die heeft nog dagen ingewerkt. Een waardevol instrument waar ik mij meer in wil gaan verdiepen. Een van mijn wensen was om door mijn lagen heen te kunnen gaan en een release erin te kunnen ervaren. En dat is zowaar met begeleiding van de trainers en de groep op een gegeven moment gelukt. En kon ik het mijzelf wel toestaan vanuit veiligheid van genoemden. Hierna kon ik meer ruimte gaan ervaren om vanuit mijzelf mijn binnenste vandaan te komen en te kunnen reageren op wat ik wel en niet wil. Een gewaarwording die ik meeneem in de rest van mijn dagelijkse dingen. Daarnaast neem ik het midden en de ademhalingstechniek mee die al veel meer rust geeft dan zonder deze technieken.

Sweet en simpel…. like this:
Ik heb de Roots training gedaan omdat….Ik niet van de gebaande wegen houd.
Wat ik er uit heb gehaald is…Meer vanuit mezelf kunnen gaan bewegen en leven.
Hoe het voor me voelde is…krachtig, veilig, confronterend, openend, ontwapenend, waardevol.
Hoe ik het gebruik is… Midden centrum en ademhalingstechniek regelmatig inzetten bij mijzelf. Vanuit mijn eigen ik/wil ding beslissingen nemen en terugkoppelingen geven aan mensen.

De Roots training was voor mij een flinke opsteker. Ben mezelf tot vervelends toe tegengekomen terwijl ik mezelf al aardig dacht te kennen. Irene houd je soms op een confronterende manier een spiegel voor maar altijd vanuit liefde en respect. De dames zijn professioneel, hartelijk en kunnen intuïtief goed aanvoelen wat er nodig is op het moment. Daarnaast hebben ze veel kennis en levenservaring. Roots training geeft je op eigenwijze handvatten om in korte tijd positief te veranderen!

Ik heb de Roots training gedaan omdat ik het een unieke kans vond, ik wilde me openstellen voor een heel speciale ervaring. Wat ik eruit heb gehaald is de waarde van het vaststellen van je intenties in contact met anderen. Ik merkte de mogelijkheid tot verbetering van het analyseren van communicatie. Dat geldt voor de communicatie van mezelf met anderen in mijn directe omgeving. Maar ook hoe anderen communiceren bv op vergaderingen en bijeenkomsten waar ik aan deelneem. Ik voel sneller aan als er disconnectie is hoe dat wellicht ontstaat/is ontstaan. Ik voel me ook daarin liefdevoller dan voorheen. Ik heb ook veel gehad aan de sessies met de trainers. Zij gaven mij helder inzicht in mijn houding/gedrag naar de mensen toe. Het werkte best snel, ik merkte meteen de volgende dag hoeveel ruimte dat gaf. Ik voelde me veilig en tegelijkertijd was de training een plek waar ik voortdurend scherp werd gehouden.

Ik gebruik zowat dagelijks bij ontmoetingen/gesprekken/overleg mijn binnenzendertje, dat veel meer op afstemmen staat, ik heb het gevoel dat het aangescherpt wordt. Ik slaap stukken beter dan voorheen. Ik voel me lekker in het hier en nu.

We zien je graag. In je kracht. In je roots.